infusers achtergrond

Wie/wat is Infusers?

Infusers is ontstaan uit een samenwerking tussen Kevin Kerckhofs en de Antwerpse chef Tommy Bruynen, met als doel geïnfuseerde en gepersonaliseerde gins voor horecazaken en bedrijven te creëren. Elke fles krijgt een specifieke kruiding naar eigen smaak en wordt handmatig gebotteld en gelabeld met je naam en logo.

Ontdek ons verhaal
infusers druppel

En of het klikt? Dat is wel duidelijk.

Kevin Kerckhofs nam ervaring vanuit de wijnsector mee en Tommy Bruynen tilde het experimenteren naar een hoger niveau. Als chef weet hij welke smaken en specerijen bij elkaar passen, en welke niet.

Onze passie voor de kunst van de destillatie.

Onze passie voor de kunst van de distillatie drijft ons om van elke slok een feest te maken van smaak en aroma. We geloven dat gin veel meer is dan enkel drank. Gin van Infusers staat voor creativiteit, identiteit en eigenheid. Het is een kans om een verhaal te vertellen en een onvergetelijke ervaring te creëren voor jouw bedrijf of klanten.

infusers glazen vullen

Authenticiteit en kwaliteit van het product centraal.

We willen ons niet hechten aan één product, maar komen liever om de zoveel tijd met iets vernieuwends. Alles begint met een zuiver distillaat, dat de basis vormt. Vervolgens gebruiken onze spraakwatermakers alleen de beste ingrediënten, specerijen, fruit of thee-extracten die de accenten en nuances qua smaak bepalen. De bedoeling is om een zo verfijnd, elegant en uitgebalanceerd mogelijk smakenpalet te creëren dat past bij jouw verhaal.

infusers glasje klinken
Particulieren
infusers play button
infusers druppel