infusers achtergrond

Waarom steeds meer horecazaken kiezen voor hun eigen dranklabel.

Bij Infusers draait alles om smaak op maat. Maar hoe vertaalt zich dat in de praktijk? We gingen in gesprek met Lynn, al jaren actief in Vlaams-Brabant en een vaste waarde binnen het Infusers-team. Ze begeleidt tientallen horecazaken in hun zoektocht naar originaliteit, eenvoud en betere marges.

infusers druppel

"Wat ik zie bij mijn klanten? Een duidelijke shift. Horecazaken hebben minder behoefte aan 'grote merken'. Ze willen hun eigen verhaal brengen en dat doen ze met een gepersonaliseerd label en een unieke smaak."

"Soms heb ik klanten die bijna geen externe merken meer op de kaart zetten. Alles komt van Infusers. Waarom? Omdat het simpelweg werkt:"

Eigenlijk zijn er 6 redenen waarom klanten voor Infusers kiezen:
1. Beperkte afname per smaak: geen grote volumes verplicht
2. Gepersonaliseerd label: eigen naam, eigen branding
3. 100% ambachtelijk gemaakt in Belgie
4. Minder leveranciers, minder slapende stock
5. Mooie marges voor de uitbater
6. Extra service via cocktailinspiratie en acties (bv. Schweppes Premium Mixers)

En misschien de belangrijkste vraag: Waarom zou je als horecazaak nog promotie maken voor merken die in elke zaak op de kaart staan, als je ook je eigen brand aan je klanten kan verkopen?

Tot slot deelt Lynn nog dit: "Ik wil alle klanten bedanken voor hun creativiteit en positieve energie. Het is net die goesting die elke fles bijzonder maakt."

Particulieren
infusers play button
infusers druppel