infusers achtergrond

Ons nieuw labo! Feestelijk geopend!

Bij INFUSERS zijn we trots op onze know-how. Op de expertise waarmee we ons onderscheiden van de grote, industriële spelers. Wij weten en beseffen dat infuseren puur vakmanschap is. Een ambacht dat we sinds kort ook beoefenen in ons nieuw labo, netjes geïntegreerd in Stokerij Rubbens.

Bekijk de video
infusers druppel

Een locatie langs de Schelde die geschiedenis ademt. Vlak voor de zomer openden we het onder grote belangstelling van het publiek. Veel zon, hapjes en natuurlijk ook cocktails op basis van onze unieke gins. De bezoekers ontdekten de geschiedenis en het verhaal achter deze gins tijdens een geleid bezoek aan zowel stokerij, het nieuw lab en de verpakkingsafdeling.

De stookketels vormen de start van het bezoek. Gin, vodka, rum, whisky. Deze vier dranken destilleren we in-house en vormen de basis van wat later een persoonlijke, geïnfuseerde sterke en straffe drank wordt.

Eens de keuze voor de basisdrank gemaakt is het tijd om het naar je hand en smaak te zetten. Een recept helemaal op maat van de samensteller is een werk van wikken en wegen en veel biologische kruiden. Ruiken, proeven, nog meer proeven, samenstellen, bijsturen, proeven, vervolmaken. Tweede halte in het bezoek: Ons lab. Hier gebeurt de magie.

infusers glazen vullen

Recept op punt? Tijd voor een volgende keuze op weg naar een eigen gin of vodka. Onze bezoekers erkenden dat we nogal wat mogelijkheden bieden als het over de juiste, passende fles gaat.

Met de meet in zicht toonden we nog hoe we elke fles manueel personaliseren. Want wie een Infusers-drank samenstelt, levert zelf het etiket aan of laat het door ons ontwerpen. Elk resultaat? Net zo ambachtelijk als uniek! Dat smaakt naar een afsluitende Gin-Tonic of andere cocktail en een gezellige babbel.

infusers glasje klinken
infusers druppel

Ook goesting gekregen om ons labo en de rest van onze infrastructuur beter te leren kennen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn even benieuwd naar jouw goede smaak.

Particulieren
infusers play button
infusers druppel