Jouw karakter infuseren.

02. RECEPTEN

Infuseren is karakter accentueren.

De basis van onze Infused Gins blijft het infuseren van alcohol op een ambachtelijke manier. Alles begint met het basis-distillaat. Dit is een hoogstaand verfijnd distillaat dat zuiver, correct en prachtig is gemaakt.

Kruiden, vers fruit, thee-extracten en zo veel meer… Alle ingrediënten van biologische afkomst zorgen voor onze hoogwaardige spirits.

Infuseren is ook spelen met tijd en licht. Het vraagt geduld… en rust.
Met de grootste zorg gaan de Infusers hiermee om.

Echt iets voor jou - contacteer ons!
Je eigen fles gin of ander, op jouw unieke manier geïnfuseerd en met je eigen etiket

01. Concept

Infusers vertelt jouw verhaal in een fles.

Identiteit, creativiteit en eigenheid, kortom een fles met meerwaarde creëren voor leuke horecazaken, bartenders en partypeople uit alle windstreken.

03. Personaliseren

Integreer met je eigen etiket

Elke fles wordt handmatig gebotteld en gelabeld met een eigen, gepersonaliseerd etiket op maat. Het eindresultaat is verbluffend, al zeggen we het zelf.

04. LAATSTE NIEUWS

Elke dag een uitdaging bij de Infusers.

2021/08/24

Kevin Kerckhofs en Tommy Bruynen noemen zichzelf spraakwatermakers. Aan de iets oudere lezer en/of liefhebber van de betere Nederlandstalige rap zegt de zin “spraakwater lest de dorst” misschien wel nog iets. Wel, het spraakwater van Infusers lest de dorst. En het is nog lekker ook. En gepersonaliseerd. Meer moet dat niet zijn. Wij geven wel wat meer uitleg. Kort en bondig: leg even uit wat Infusers juist doet Kevin: Wij maken spirits. Voornamelijk gins, maar evengoed een rum of wodka bijvoorbeeld. Gepersonaliseerd in smaak en ontwerp. Volledig op maat van de klant, handmatig gelabeld en gebotteld. Korter kan ik het niet uitleggen, maar er komt natuurlijk heel wat bij kijken. Tommy: Alles begint bij een zeer kwalitatief en zuiver distillaat, anders moet je er niet aan beginnen. En dan volgt het leukste aan het proces: proeven en ruiken. Samen met de klant brengen we de spirit door infusie op maat. We voegen kruiden, vers fruit en thee-extracten toe die de accenten en nuance van de drank bepalen. Een zoektocht naar evenwicht, spelen met tijd en licht, het vraagt geduld en rust. De bal is de laatste jaren wel aan het rollen gegaan. Kevin: Tien jaar geleden kwam ik in een zaak waar achter de toog twee grote potten stonden. De baas was er suikerwater aan het maken, een soort homemade ice-tea zeg maar, gebaseerd op een infuus van vers fruit en thee-extracten. Ik was meteen geïntrigeerd, zoiets moet toch ook mogelijk zijn met spirits, vroeg ik mij af. De daaropvolgende jaren ben ik met vallen en opstaan met dat idee aan de slag gegaan. Pas toen ik Tommy leerde kennen ging de bal echt aan het rollen. Als chef weet hij perfect welke smaken je kan combineren, of nog beter, welke juist niet (lacht). Tommy, jij bent een rasechte Antwerpenaar Tommy: Moet je dat nu echt vermelden (lacht). Maarinderdaad, ik kan het niet verstoppen. Eigenlijk ben ik van de Kempen, dat zijn verzachtende omstandigheden. Gelukkig komen mijn partner en collega’s wel uit de buurt. Kevin: Gelukkig maar inderdaad (lacht). Neen, Tommy is als chef echt een meerwaarde voor ons. Dat hij uit ’t stad komt moeten we er maar bij nemen, we kunnen hem nog de baas (lacht). Seba en Lynn, beiden ook lid van ons team, zijn rasechte Dilbekenaren. Samen werken we eigenlijk over heel Vlaanderen en onze productie gebeurt in Wetteren. Een goede balans in het team Tommy: Zo kan je het stellen. En balans is echt belangrijk. In het creëren van de smaak is het ook van het grooste belang. (We maken een bruggetje) Samen met klant maken we een verfijnd, elegant en uitgebalanceerd smaakpalet dat uniek is en past bij hen. En bij de drank. De gins zijn nog steeds populair, maar we merken ook de opkomst van rum, wodka en zelfs jenever. Nogmaals, een zuiver distillaat als basis is een absolute must, maar vanaf daar zijn er oneindig veel mogelijkheden in smaken. Kevin: Of je nu ook een café hebt, een restaurant of met je bedrijf een spirit wil maken, samen komen we er wel. We hebben verschillende soorten klanten, zelfs sterrenzaken doen tegenwoordig een beroep op onze diensten en dat streelt toch altijd wel een beetje je ego (lacht). Of je nu een hele reeks flessen wil bestellen of beginnen met een beperkte oplage om het risico wat in te dekken, voor ons maak het niet uit. Door de beperkte oplage - alles is al mogelijk vanaf 15 flessen - durven mensen al eens sneller springen. En dat is ook belangrijk. Durven. En meestal blijft het niet bij 15 flessen, dat is ook een leuke vaststelling. Let’s Begin! Meer weten? Zelf je eigen spirit maken? www.infusers.be kevin@infusers.be

2021/08/05

Bij bistro Lara Louise kunt u heerlijk tafelen: de verzorgde keuken nodigt onmiddelijk uit tot puur genieten! De verse gerechten waarbij creativiteit (Lara) en authenticiteit (Louise)gecombineerd worden tot een zalige harmonie, zorgen ervoor dat dit restaurant uitstekende referenties krijgt van al haar bezoekers. Deze waarden trekken ze zelfs door tot een unieke Gin creatie met de professionele hulp van Infusers. Laat je ook verrassen door onze verschillende Infusies en zeker ook onze alcoholvrije.

2021/07/01

Buurtwinkel Den Distel in Tisselt (Willebroek) pakt uit met een origineel en lokaal geschenk voor de feestdagen; Een eigen gin. "We werkten voor onze Distel-gin samen met het bedrijf Infusers en probeerden verschillende smaken en combinaties uit. Het resultaat is een gin geworden met toetsen van gember, limoen en dennennaalden, aangevuld met een ‘geheim’ ingrediënt waar wij specifiek om vroegen.” zegt zaakvoerster Katrien Vandenheuvel. De flessen zullen niet alleen in de buurtwinkel te koop zijn, maar ook in de Willebroekse winkel The Bubble Company. Voor meer informatie kan je terecht op hun Facebookpagina.

05. NU JIJ NOG

Zij hebben hun eigen fles al.

06. BESTEL, CONTACTEER OF VOLG

De
Infusers.

Infusers
BE0711 761 452

+32 473 45 81 19

Interesse?
Meer info?

Mis het
niet.

Laat je inpalmen 
door onze inspiratiepagina’s…

05. GALERIJ

Nog even rondkijken?

We zitten natuurlijk niet stil. Verschillende trotse horecazaken hebben al hun eigen Infused Gin, en vele zijn in ontwikkeling. Kijk mee: hier zijn de meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!