Jouw karakter infuseren.

02. RECEPTEN

Infuseren is karakter accentueren.

De basis van onze Infused Gins blijft het infuseren van alcohol op een ambachtelijke manier. Alles begint met het basis-distillaat. Dit is een hoogstaand verfijnd distillaat dat zuiver, correct en prachtig is gemaakt.

Kruiden, vers fruit, thee-extracten en zo veel meer… Alle ingrediënten van biologische afkomst zorgen voor onze hoogwaardige spirits.

Infuseren is ook spelen met tijd en licht. Het vraagt geduld… en rust.
Met de grootste zorg gaan de Infusers hiermee om.

Echt iets voor jou - contacteer ons!
Je eigen fles gin of ander, op jouw unieke manier geïnfuseerd en met je eigen etiket

01. Concept

Infusers vertelt jouw verhaal in een fles.

Identiteit, creativiteit en eigenheid, kortom een fles met meerwaarde creëren voor leuke horecazaken, bartenders en partypeople uit alle windstreken.

03. Personaliseren

Integreer met je eigen etiket

Elke fles wordt handmatig gebotteld en gelabeld met een eigen, gepersonaliseerd etiket op maat. Het eindresultaat is verbluffend, al zeggen we het zelf.

04. LAATSTE NIEUWS

Elke dag een uitdaging bij de Infusers.

2021/12/16

Het Willemsfonds lanceert in samenwerking met Infusers een eigen gin waarbij hun visie voor een frisse kijk naar cultuur en amusement duidelijk wordt.

2021/11/02

Restaurant Maste - een samenvoegsel van Sam en Stefanie’s naam - weerspiegelt de gezelligheid, kwaliteit en duurzaamheid van de Scandinavische Hygge-cultuur.

2021/08/24

Kevin Kerckhofs en Tommy Bruynen noemen zichzelf spraakwatermakers. Aan de iets oudere lezer en/of liefhebber van de betere Nederlandstalige rap zegt de zin “spraakwater lest de dorst” misschien wel nog iets. Wel, het spraakwater van Infusers lest de dorst. En het is nog lekker ook. En gepersonaliseerd. Meer moet dat niet zijn. Wij geven wel wat meer uitleg...

05. NU JIJ NOG

Zij hebben hun eigen fles al.

06. BESTEL, CONTACTEER OF VOLG

De
Infusers.

Infusers
BE0711 761 452

+32 473 45 81 19

Interesse?
Meer info?

Mis het
niet.

Laat je inpalmen 
door onze inspiratiepagina’s…

05. GALERIJ

Nog even rondkijken?

We zitten natuurlijk niet stil. Verschillende trotse horecazaken hebben al hun eigen Infused Gin, en vele zijn in ontwikkeling. Kijk mee: hier zijn de meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!