Bedankt!

Bedankt. We contacteren je snel om je bestelling verder af te handelen. Ongeduldig? Zet je in de zetel, leeslampje aan, neem er een nieuwsberichtje hieronder bij, hou je glas al klaar. Misschien droom je al van je eigen gepersonaliseerde gin? Je eigen smaak? Of kijk je liever plaatjes? In elk geval: welkom!

2021/12/16

Het Willemsfonds lanceert in samenwerking met Infusers een eigen gin waarbij hun visie voor een frisse kijk naar cultuur en amusement duidelijk wordt.

2021/11/02

Restaurant Maste - een samenvoegsel van Sam en Stefanie’s naam - weerspiegelt de gezelligheid, kwaliteit en duurzaamheid van de Scandinavische Hygge-cultuur.

2021/08/24

Kevin Kerckhofs en Tommy Bruynen noemen zichzelf spraakwatermakers. Aan de iets oudere lezer en/of liefhebber van de betere Nederlandstalige rap zegt de zin “spraakwater lest de dorst” misschien wel nog iets. Wel, het spraakwater van Infusers lest de dorst. En het is nog lekker ook. En gepersonaliseerd. Meer moet dat niet zijn. Wij geven wel wat meer uitleg...

2021/08/05

Bij bistro Lara Louise kunt u heerlijk tafelen: de verzorgde keuken nodigt onmiddelijk uit tot puur genieten! De verse gerechten waarbij creativiteit (Lara) en authenticiteit (Louise)gecombineerd worden tot een zalige harmonie, zorgen ervoor dat dit restaurant uitstekende referenties krijgt van al haar bezoekers. Deze waarden trekken ze zelfs door tot een unieke Gin creatie met de professionele hulp van Infusers. Laat je ook verrassen door onze verschillende Infusies en zeker ook onze alcoholvrije.

2021/07/01

Buurtwinkel Den Distel in Tisselt (Willebroek) pakt uit met een origineel en lokaal geschenk voor de feestdagen; Een eigen gin. "We werkten voor onze Distel-gin samen met het bedrijf Infusers en probeerden verschillende smaken en combinaties uit. Het resultaat is een gin geworden met toetsen van gember, limoen en dennennaalden, aangevuld met een ‘geheim’ ingrediënt waar wij specifiek om vroegen.” zegt zaakvoerster Katrien Vandenheuvel. De flessen zullen niet alleen in de buurtwinkel te koop zijn, maar ook in de Willebroekse winkel The Bubble Company. Voor meer informatie kan je terecht op hun Facebookpagina.

2021/06/03

In Restaurant Sjalotte kookt Mathijs met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Franse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. De chef werkt enkel met verse producten en stelt hiermee een overheerlijk menu samen van zes of zeven gangen. Een topproduct waar Mathijs al te graag gebruik van maakt is waterkers. Hij verwerkt het niet alleen in zijn gerechten maar nu kan je de waterkers ook terugvinden in hun huisgin. Benieuwd naar de smaak? Reserveer dan snel een plaatsje in het restaurant of B&B. Zoals ze het in het Frans zeggen; à bientôt!

2021/03/12

Hiernaast hebben ze ook nog hun bakkerij Mastel , waar zoals de naam het al doet vermoeden, mastellen worden gemaakt.

2020/11/18

Infusers dankt Michaël Denayer & movi_e_motion voor de leuke motion video.

2020/10/22

Infusers was als sponsor

2020/10/15

Samen op de boot

2020/10/06

Verras jouw beste klanten met een origineel ambachtelijke gin ...

2020/07/28

Omdat de tijd niet stil staat…

2020/06/03

Hoog tijd om iedereen te laten genieten van deze fijne gin op jullie terras.

2020/05/21

We hebben voor de chaine een gin mogen maken die vanaf heden te koop is via een aparte landingspagina.

2020/05/20

Samen meerwaarde zoeken is een kolfje naar de hand van Infusers

2020/03/04

‘Spraakwatermaker’ staat er te lezen op het naamkaartje van Kevin Kerckhofs. “Leuk gevonden”, knipoog ik. “Het mag voor ons allemaal iets meer zijn, een tikkeltje anders en origineler”, grijnst hij.

2019/12/26

Al een hele tijd gingen de Infusers op zoek naar een kwalitatief 'Non-alcoholisch' alternatief voor hun assortiment aan infused gin.

2019/11/13

Welkom op onze najaarsdegustatie met naast wijnproeverij, onze 2020 Gin !

2019/10/17

In samenwerking met masterchef Christian Van Den Ouden werden 2 nieuwe verhalen in een fles geproduceerd voor het Grand Casino.

2019/10/11

Infusers kwam samen in restaurant Kamiel in Ternat om nieuw materiaal te vergaren voor de digitale marketingcel en de vernieuwde website.

2019/08/15

Ik was al een paar jaar bezig in de sector en had het idee om het taboe van de grote gin-merken met een eigen gepersonaliseerd product zowel vlak van smaak als label.