Bedankt!

Bedankt. We contacteren je snel om je bestelling verder af te handelen. Ongeduldig? Zet je in de zetel, leeslampje aan, neem er een nieuwsberichtje hieronder bij, hou je glas al klaar. Misschien droom je al van je eigen gepersonaliseerde gin? Je eigen smaak? Of kijk je liever plaatjes? In elk geval: welkom!

2021/08/24

Kevin Kerckhofs en Tommy Bruynen noemen zichzelf spraakwatermakers. Aan de iets oudere lezer en/of liefhebber van de betere Nederlandstalige rap zegt de zin “spraakwater lest de dorst” misschien wel nog iets. Wel, het spraakwater van Infusers lest de dorst. En het is nog lekker ook. En gepersonaliseerd. Meer moet dat niet zijn. Wij geven wel wat meer uitleg. Kort en bondig: leg even uit wat Infusers juist doet Kevin: Wij maken spirits. Voornamelijk gins, maar evengoed een rum of wodka bijvoorbeeld. Gepersonaliseerd in smaak en ontwerp. Volledig op maat van de klant, handmatig gelabeld en gebotteld. Korter kan ik het niet uitleggen, maar er komt natuurlijk heel wat bij kijken. Tommy: Alles begint bij een zeer kwalitatief en zuiver distillaat, anders moet je er niet aan beginnen. En dan volgt het leukste aan het proces: proeven en ruiken. Samen met de klant brengen we de spirit door infusie op maat. We voegen kruiden, vers fruit en thee-extracten toe die de accenten en nuance van de drank bepalen. Een zoektocht naar evenwicht, spelen met tijd en licht, het vraagt geduld en rust. De bal is de laatste jaren wel aan het rollen gegaan. Kevin: Tien jaar geleden kwam ik in een zaak waar achter de toog twee grote potten stonden. De baas was er suikerwater aan het maken, een soort homemade ice-tea zeg maar, gebaseerd op een infuus van vers fruit en thee-extracten. Ik was meteen geïntrigeerd, zoiets moet toch ook mogelijk zijn met spirits, vroeg ik mij af. De daaropvolgende jaren ben ik met vallen en opstaan met dat idee aan de slag gegaan. Pas toen ik Tommy leerde kennen ging de bal echt aan het rollen. Als chef weet hij perfect welke smaken je kan combineren, of nog beter, welke juist niet (lacht). Tommy, jij bent een rasechte Antwerpenaar Tommy: Moet je dat nu echt vermelden (lacht). Maarinderdaad, ik kan het niet verstoppen. Eigenlijk ben ik van de Kempen, dat zijn verzachtende omstandigheden. Gelukkig komen mijn partner en collega’s wel uit de buurt. Kevin: Gelukkig maar inderdaad (lacht). Neen, Tommy is als chef echt een meerwaarde voor ons. Dat hij uit ’t stad komt moeten we er maar bij nemen, we kunnen hem nog de baas (lacht). Seba en Lynn, beiden ook lid van ons team, zijn rasechte Dilbekenaren. Samen werken we eigenlijk over heel Vlaanderen en onze productie gebeurt in Wetteren. Een goede balans in het team Tommy: Zo kan je het stellen. En balans is echt belangrijk. In het creëren van de smaak is het ook van het grooste belang. (We maken een bruggetje) Samen met klant maken we een verfijnd, elegant en uitgebalanceerd smaakpalet dat uniek is en past bij hen. En bij de drank. De gins zijn nog steeds populair, maar we merken ook de opkomst van rum, wodka en zelfs jenever. Nogmaals, een zuiver distillaat als basis is een absolute must, maar vanaf daar zijn er oneindig veel mogelijkheden in smaken. Kevin: Of je nu ook een café hebt, een restaurant of met je bedrijf een spirit wil maken, samen komen we er wel. We hebben verschillende soorten klanten, zelfs sterrenzaken doen tegenwoordig een beroep op onze diensten en dat streelt toch altijd wel een beetje je ego (lacht). Of je nu een hele reeks flessen wil bestellen of beginnen met een beperkte oplage om het risico wat in te dekken, voor ons maak het niet uit. Door de beperkte oplage - alles is al mogelijk vanaf 15 flessen - durven mensen al eens sneller springen. En dat is ook belangrijk. Durven. En meestal blijft het niet bij 15 flessen, dat is ook een leuke vaststelling. Let’s Begin! Meer weten? Zelf je eigen spirit maken? www.infusers.be kevin@infusers.be

2021/08/05

Bij bistro Lara Louise kunt u heerlijk tafelen: de verzorgde keuken nodigt onmiddelijk uit tot puur genieten! De verse gerechten waarbij creativiteit (Lara) en authenticiteit (Louise)gecombineerd worden tot een zalige harmonie, zorgen ervoor dat dit restaurant uitstekende referenties krijgt van al haar bezoekers. Deze waarden trekken ze zelfs door tot een unieke Gin creatie met de professionele hulp van Infusers. Laat je ook verrassen door onze verschillende Infusies en zeker ook onze alcoholvrije.

2021/07/01

Buurtwinkel Den Distel in Tisselt (Willebroek) pakt uit met een origineel en lokaal geschenk voor de feestdagen; Een eigen gin. "We werkten voor onze Distel-gin samen met het bedrijf Infusers en probeerden verschillende smaken en combinaties uit. Het resultaat is een gin geworden met toetsen van gember, limoen en dennennaalden, aangevuld met een ‘geheim’ ingrediënt waar wij specifiek om vroegen.” zegt zaakvoerster Katrien Vandenheuvel. De flessen zullen niet alleen in de buurtwinkel te koop zijn, maar ook in de Willebroekse winkel The Bubble Company. Voor meer informatie kan je terecht op hun Facebookpagina.

2021/06/03

In Restaurant Sjalotte kookt Mathijs met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Franse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. De chef werkt enkel met verse producten en stelt hiermee een overheerlijk menu samen van zes of zeven gangen. Een topproduct waar Mathijs al te graag gebruik van maakt is waterkers. Hij verwerkt het niet alleen in zijn gerechten maar nu kan je de waterkers ook terugvinden in hun huisgin. Benieuwd naar de smaak? Reserveer dan snel een plaatsje in het restaurant of B&B. Zoals ze het in het Frans zeggen; à bientôt!

2021/03/12

Hiernaast hebben ze ook nog hun bakkerij Mastel , waar zoals de naam het al doet vermoeden, mastellen worden gemaakt.

2020/11/18

Infusers dankt Michaël Denayer & movi_e_motion voor de leuke motion video.

2020/10/22

Infusers was als sponsor

2020/10/15

Samen op de boot

2020/10/06

Verras jouw beste klanten met een origineel ambachtelijke gin ...

2020/07/28

Omdat de tijd niet stil staat…

2020/07/27

Nazdrovje

2020/06/03

Hoog tijd om iedereen te laten genieten van deze fijne gin op jullie terras.

2020/05/21

We hebben voor de chaine een gin mogen maken die vanaf heden te koop is via een aparte landingspagina.

2020/05/20

Samen meerwaarde zoeken is een kolfje naar de hand van Infusers

2020/03/04

‘Spraakwatermaker’ staat er te lezen op het naamkaartje van Kevin Kerckhofs. “Leuk gevonden”, knipoog ik. “Het mag voor ons allemaal iets meer zijn, een tikkeltje anders en origineler”, grijnst hij.

2019/12/26

Al een hele tijd gingen de Infusers op zoek naar een kwalitatief 'Non-alcoholisch' alternatief voor hun assortiment aan infused gin.

2019/11/13

Welkom op onze najaarsdegustatie met naast wijnproeverij, onze 2020 Gin !

2019/11/02

Kleine jongens, grote verhalen..

2019/10/17

In samenwerking met masterchef Christian Van Den Ouden werden 2 nieuwe verhalen in een fles geproduceerd voor het Grand Casino.

2019/10/11

Infusers kwam samen in restaurant Kamiel in Ternat om nieuw materiaal te vergaren voor de digitale marketingcel en de vernieuwde website.

2019/08/15

Ik was al een paar jaar bezig in de sector en had het idee om het taboe van de grote gin-merken met een eigen gepersonaliseerd product zowel vlak van smaak als label.