16 december 2021

Het Willemsfonds, samen sterke verhalen maken

Het Willemsfonds lanceert in samenwerking met Infusers een eigen gin waarbij hun visie voor een frisse kijk naar cultuur en amusement duidelijk wordt.

Een gepersonaliseerde gin voor het Willems-fonds om ook
de jeugd meer aan te spreken

Een sociaal-culturele vrijwilligersorganisatie, genoemd naar Jan Frans Willems, met een missie en vooral: met een hart voor de Nederlandse taal. Het Willemsfonds is een ontmoetingsplaats waar je geniet van cultuur in de ruimste zin van het woord. Jaarlijks organiseren hun meer dan 500 vrijwilligers zo’n 1.500 culturele activiteiten

Na het ontwerpen van een eigen bier wilden de organisatoren ook de jeugd meer aanspreken met en gepersonaliseerde gin. Ongetwijfeld een slimme zet aangezien gin nog steeds hip is!

In samenwerking met Infusers ontwerpt Willemsfonds een gin met een frisse smaak en een lange afdronk. Dit is waarvoor het Willemsfonds staat een frisse kijk op cultuur en amusement en maken dat de nawerking van de evenementen lang duurt.

VANWAAR HET IDEE OM EEN EIGEN GIN TE ONTWERPEN?

“Daar de subsidies van de cultuurvereningingen is stop gezet ontvangen onze afdelingen geen werkingsgeld meer. Om dit wat op te vangen hebben we het bier en gin gecreeerd zodat de afdelingen dit kunnen aankopen aan een zeer democratische prijs en dit dan kunnen doorverkopen aan hun leden aan een voorop gestelde prijs waardoor ze geld in kas krijgen om hun werking te kunnen uitbreiden.
Alsook wordt dit gebruikt om de sprekers en genodigden een gepast geschenk te kunnen geven in plaats van een bloemetje alleen. “~ Hilde Deloddere, voorzitter.

Wij proosten alvast op een vlotte verkoop en fijne samenwerking!

Is jouw organisatie de volgende? Vraag naar meer informatie via kevin@infusers.be

InfusersVerifieer je leeftijd!

Ben jij 18 jaar of ouder?