Infusers

01. ONTSTAAN, VISIE, CONCEPT

Infusers vertelt jouw verhaal in een fles.

GIN, de hype die een zekerheid werd! Merken zijn er al genoeg dus…

Doen de INFUSERS iets anders!

Identiteit, creativiteit en eigenheid, kortom een fles met meerwaarde creëren voor leuke horecazaken, bartenders en partypeople uit alle windstreken. Het taboe van de grote namen in de Gin-wereld doorbreken, een ambachtelijk, kwalitatief hoogstaand, verfijnd en gepersonaliseerd product aanbieden.

Vandaag, na veel experimenteren, kunnen we deze infusie ook doortrekken naar andere alcoholische dranken zoals wodka, jenever & …, INFUSEREN eindigt nooit. Een afname van amper 12 flessen is al mogelijk, we richten ons zowel op grote als kleine spelers. We zoeken meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!

Onze recepten

02. AMBACHT EN RECEPTEN

Infuseren is karakter accentueren.

De basis van de INFUSERS blijft het infuseren van alcohol op een ambachtelijke manier. Alles begint met het basis distillaat, dit is een hoogstaand verfijnd distillaat dat zuiver, correct en prachtig is gemaakt. Kruiden, vers fruit, thee extracten en zo veel meer…, allen van biologische afkomst zorgen voor onze hoogwaardige spirits.

Infuseren is ook spelen met tijd en licht. Het vraagt geduld en rust. Met de grootste zorg gaan de INFUSERS hiermee om.

Je fles personaliseren

03. PERSONALISATIE

Intrigeer met je eigen etiket.

Elke fles wordt handmatig gebotteld en gelabeld. Het eindresultaat is verbluffend, al zeggen we het zelf.

Een verfijnd, heerlijk geurend en op maat gemaakt aperitief dat zowel puur, on the rocks, in cocktails of met premium mixers kan worden geserveerd.

Onze geïnfuseerde dranken worden steeds gebotteld in dezelfde apothekersfles van 700 ml. In samenspraak met de klant gaan wij op zoek naar de perfecte infusie en voorzien wij een eigen gepersonaliseerd etiket op maat.

Contacteer ons

[:swvar:text:410:]

Wij zijn
Infusers.

Infusers
BE0711 761 452

+32 473 45 81 19

Interesse? Meer info?

Inspiratie nodig?

Laat je inpalmen 
door onze inspiratiepagina’s…

05. GALERIJ

Nog even rondkijken

We zitten natuurlijk niet stil. Verschillende horeca-zaken hebben al hun eigen Infusers Gin, en vele zijn in ontwikkeling. Kijk mee: hier zijn de meerwaardevinders, koppigaards en creatievelingen!